آلو و آلو خشک سرشار از آنتیاکسیدانهایی هستند که در کاهش التهابات و محافظت از سلولهای بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکال های آزاد مؤثرند. آلو و آلو خشک سرشار از آنتیاکسیدانهای پلیفنُلی هستند که تأثیر مثبتی بر سلامت استخوان و کاهش خطر بیماریهای قلبی و دیابت دارند. براساس برخی مطالعات میزان پلیفنلها در آلو بیش از دو برابر میوههای معروفی مانند شلیل و هلو است.
بسیاری از مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی از خاصیت ضدالتهابی پلیفنلهای آلو و آلو خشک حکایت دارند. همین ویژگی آلو میتواند به محافظت از سلولها در برابر آسیبها و پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک بکند.
در یک مطالعهٔ درونکشتگاهی (مطالعهای که در آن از بخشی از بدن جانداران استفاده میشود) پلیفنلهای موجود در آلو به طور چشمگیری توانستند شاخصهای التهابی مرتبط با بیماریهای مفصل و ریه را کاهش بدهند
در کمترین زمان ممکن
خریدی مطمن و اسان
خریدی همراه با تخفیف
خریدی همراه با اقساط
با پرداخت حداقل 6 قسط
تنها و تنها این همه کار با پیوستن به فروشگاه بزرگ کاپیلا امکان پذیر است
آلو سانتریزه 450 گرمی ظروف رازی